Tillgänglighetsutlåtande

Det här är ett tillgänglighetsutlåtande för Findatas, dvs. Tillståndsmyndigheten för användning av social- och hälsovårdsdata, webbtjänst.

Denna tillgänglighetsförklaring gäller webbplatsen findata.fi och har uppdaterats den 29 maj 2023. Tillgängligheten för denna digitala tjänst har beräknad i maj 2022.

Digitaltjänstens tillgänglighet

Denna webbplats är uppbyggd för att uppfylla kritiska krav på tillgänglighet och dess tillgänglighet är på en bra nivå utifrån bedömningen.

  • Rubrikerna
  • Programmatisk och visuell implementering
  • Mobilt gränssnitt

Respons

Observerade du brister i tillgängligheten i vår digitala tjänst? Berätta det för oss så att vi kan göra vårt bästa för att rätta till bristen.

Skicka din respons per e-post till adressen info@findata.fi. Kom ihåg att nämna den sida som din anmälan gäller.

Tillsynsmyndighet

Om du upptäcker tillgänglighetsproblem på webbplatsen, ge först respons till oss, dvs. webbplatsens administratör, per e-post på info@findata-renewal.thl-sivustot.fi-r.seravo.com. Det kan ta upp till 14 dagar att få ett svar. Om du inte är nöjd med ditt svar eller inte får något svar alls inom två veckor kan du göra en anmälan till Regionförvaltningsverket i Södra Finland. På Regionförvaltningsverket i Södra Finlands webbplats finns utförlig information om hur anmälan kan göras och hur ärendet behandlas.

Tillsynsmyndighetens kontaktuppgifter

Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för tillsyn över tillgänglighet
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
E-post: saavutettavuus(at)avi.fi
Telefonnummer: +358 295 016 000 (växel)