Findatan asiointipalvelun verkko-osoite on muuttunut, muiden kirjautumista vaativien palveluiden osoitteet muuttuvat huhtikuun aikana

Findatan asiointipalvelun verkko-osoite on muuttunut. Asiointipalvelun uusi verkko-osoite on asiointi.findata.fi. Vanha osoite lupa.findata.csc.fi poistuu käytöstä 2.5.2022. Sitä edeltävänä siirtymäaikana molemmat osoitteet toimivat.

Myös muiden Findatan kirjautumista vaativien verkkopalveluiden eli siirtopalvelu Nextcloudin ja tietoturvallisen käyttöympäristön Kapselin osoitteet muuttuvat huhtikuun aikana.

Uudistus on osa Findatan verkkopalveluiden kehittämistä. Uudet osoitteet ovat edellisiä lyhyempiä ja selkeämpiä.

Siirtopalvelu Nextcloudin ja Kapselin osoitteet muuttuvat huhtikuussa

Siirtopalvelu muuttaa vanhasta siirto.findata.csc.fi-osoitteesta lyhyempään siirto.findata.fi-osoitteeseen. Kapselin vanha osoite research.findata.csc.fi muuttuu muotoon kapseli.findata.fi. Uudet verkko-osoitteet tulevat käyttöön huhtikuun aikana ja tiedotamme muutoksista lisää, kun ne ovat ajankohtaisia.

Myös Kapselin ja siirtopalvelun osalta verkko-osoitteissa on siirtymäaika 2.5.2022 asti. Vanha ja uusi osoite toimivat siis molemmat 2.5. asti, mutta tämän jälkeen käytössä on vain uusi osoite.

Ajantasaiset linkit asiointipalveluihin löydät aina Kirjaudu palveluihin -sivultamme, jonne päivitämme uudet osoitteet sitä mukaa kun ne tulevat käyttöön.

Lisätiedot

Antti Piirainen

Viestintäpäällikkö 029 524 7644