Töihin Findatalle? Hae määräaikaista erityisasiantuntijan virkaa viimeistään 31.8. klo 12

Haemme erityisasiantuntijaa määräaikaiseen virkaan 31.5.2022 saakka. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus. Aloitus 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Mitä erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluu?

  • Vastaat itsenäisesti asiakkaan koko palveluprosessista (neuvonta, lupakäsittely, sopimusasiat, aineiston kokoaminen ja yhdistely)
  • teet tiivistä yhteistyötä erilaisten sote-tiedon tuottajien kanssa
  • osallistut Findatan prosessien ja toimintojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Tehtävänkuvaa voidaan painottaa valitun henkilön erityisosaamisen ja toiveiden mukaan.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä, yhden luukun periaatteella toimivassa sote-tietovarantopalvelussa.

Mitä odotamme hakijalta?

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta sosiaali- ja terveysalan rekisteriaineistoista. Lisäksi tarvitaan monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia ja tilasto-ohjelmien hallintaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä ymmärrystä sote-tietojen toissijaiseen käyttöön, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä.

Palkkaus

Virka sijoittuu THL:n palkkausjärjestelmän vaativuusluokkaan 5, jossa tehtäväkohtainen palkka on 3704,67 euroa. Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa.

Lue lisää ja hae paikkaa

Voit hakea paikka Valtiolle.fi-palvelussa. Hakuaika päättyy 31.8.2021 klo 12.

Katso työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä linkistä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-385-2021 (avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätiedot

Peija Haaramo
johtava asiantuntija
029 524 7888
etunimi.sukunimi@findata-renewal.thl-sivustot.fi-r.seravo.com