Töihin Findatalle? Kaksi erityisasiantuntijan paikkaa nyt auki!

Toimintamme käynnistyy vaiheittain ja etsimme toistuvasti riveihimme osaavia tekijöitä. Tällä hetkellä haemme kahta aineistopalveluiden erityisasiantuntijaa määräaikaiseen virkaan 1.10.2020-30.9.2022. Aloitus voi olla aiemmin sopimuksen mukaan.

Mitä erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluu?

Aineistopalveluiden erityisasiantuntijana vastaat itsenäisesti asiakkaan koko palveluprosessista. Palveluprosessiin sisältyy asiakkaiden neuvonta, lupakäsittely, sopimukset sekä aineiston kokoaminen ja yhdistely.

Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä erilaisten sosiaali- ja terveystiedon tuottajien kanssa. Toimintamme käynnistysvaiheessa osallistut myös aineistopalveluihin ja aineistonhallintaan liittyvien prosessien ja toimintojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Tehtävänkuvaa voidaan painottaa valitun henkilön erityisosaamisen ja toiveiden mukaan.

Mitä hakijalta odotetaan?

Odotamme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta sosiaali- ja terveysalan rekisteriaineistoista. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä ymmärrystä sosiaali- ja terveystietojen toissijaiseen käyttöön, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä.

Tehtävässä tarvitaan myös monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia ja tilasto-ohjelmien hallintaa, sekä sujuvaa englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Luemme eduksi halun oppia uutta ja kehittyä tehtävien mukana.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan uudessa, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä sosiaali- ja terveysalan tietovarantopalvelussa.

Lue lisää ja hae paikkaa

Voit hakea aineistopalveluiden erityisasiantuntijaksi Valtiolle.fi-palvelussa. Hakuaika molempiin paikkoihin päättyy 17.7.2020 klo 12.

Katso työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä linkistä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-299-2020