Töihin Findatalle? Vielä pari päivää hakea tilastotieteilijän vakituiseen virkaan!

Toimintamme käynnistyy vaiheittain ja etsimme toistuvasti riveihimme osaavia tekijöitä. Haemme tällä hetkellä tilastotieteilijää vakituiseen virkaan 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mitä tilastotieteilijän tehtäviin kuuluu?

Tilastotieteilijä kokoaa, yhdistelee, pseudonymisoi ja anonymisoi lupapäätösten mukaisia aineistoja sekä tuottaa niistä tilastotietoja. Keskeisiin tehtäviin kuuluu toisiolain edellyttämä asiakkaiden tuottamien tulosten anonymisoinnin varmistaminen.

Lisäksi tehtäviin sisältyy valmisaineistojen ja jatkossa myös mahdollisesti synteettisten aineistojen tuottamista. Palvelutarjonnan laajentuessa tehtävät voivat painottua tilastoanalyysien suunnitteluun ja totuttamiseen sekä asiakkaiden neuvontaan tilastomenetelmien käytössä.

Tehtävä edellyttää yhteistyötä asiakkaiden ja erilaisten sote-tiedon tuottajien kanssa. Tilastotieteilijä osallistuu aineistonhallintaan ja tietotuotantoon liittyvien prosessien ja toimintojen rakentamiseen sekä IT-järjestelmien kehittämiseen.

Mitä hakijalta odotetaan?

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tilastotiedettä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ohjelmointiosaamista sekä kokemusta erilaisten rekisteri- ja tutkimusaineistojen hallinnasta (data management).

Eduksi luetaan ymmärrys sote-tietojen toissijaiseen käyttöön, henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä. Lisäksi tarvitaan sujuvaa englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan uudessa, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävässä sosiaali- ja terveysalan tietovarantopalvelussa.

Lue lisää ja hae paikkaa

Voit hakea tilastotieteilijän paikkaa Valtiolle.fi-palvelussa. Hakuaika päättyy 30.10.2020 klo 12.

Katso työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä linkistä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=33-357-2020 (avautuu uuteen ikkunaan)