Aineistoeditori-koulutukset jatkuvat syksyllä 2021: katso ajankohdat ja ilmoittaudu

Jatkamme koulutussarjaa Aineistoeditori-työkalun käytöstä syksyllä 2021. Aineistoeditori (aineistoeditori.fi) on kansallinen aineistojen kuvailujärjestelmä, jonka kautta aineistokuvauksia voi julkaista avoimessa Aineistokatalogi-palvelussa (aineistokatalogi.fi).

Keväällä 2021 on vielä kaksi koulutusta jäljellä: tiistaina 11.5. ja maanantaina 7.6. Pääset ilmoittautumaan kevään koulutuksiin täältä.

Koulutuksissa käydään läpi Aineistoeditorin käytön perusteet ja tehdään käytännön harjoitus kuvaustietojen tuomiseksi Aineistoeditoriin. Lisäksi koulutuspäivänä on mahdollisuus keskustella sote-aineistojen kuvailutyöstä yleisesti ja käydä läpi omassa aineistokuvailutyössä mahdollisesti eteen tulleita pulmia.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Voit ilmoittautua Aineistoeditori-koulutuksiin tästä linkistä: https://webropol.com/s/aineistoeditori-syksy-2021 (aukeaa uuteen ikkunaan). Koulutukset ovat maksuttomia.

Koulutukset järjestetään etäopetuksena Microsoft Teams -linkin kautta. Yhden koulutuspäivän maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä.

Ilmoittauduthan mielellään viimeistään viikkoa ennen valitsemaasi koulutuspäivää, jotta ehdimme hoitaa käyttäjätunnukset ym. käytännön asiat tarvittaessa kuntoon.

Syksyn 2021 koulutusten ajankohdat

Katso myös:

Lisätiedot:

Peija Haaramo
johtava asiantuntija, aineistokuvaukset
puh. 029 524 7888
etunimi.sukunimi@findata-renewal.thl-sivustot.fi-r.seravo.com