Aineistoeditori-koulutukset keväällä 2021: katso ajankohdat ja ilmoittaudu

Tervetuloa Findatan järjestämiin koulutuksiin Aineistoeditori-työkalun käytöstä keväällä 2021. Aineistoeditori (aineistoeditori.fi) on kansallinen aineistojen kuvailujärjestelmä, jonka kautta aineistokuvauksia voi julkaista avoimessa Aineistokatalogi-palvelussa (aineistokatalogi.fi).

Koulutuksissa käydään läpi Aineistoeditorin käytön perusteet ja tehdään käytännön harjoitus kuvaustietojen tuomiseksi Aineistoeditoriin. Lisäksi koulutuspäivänä on mahdollisuus keskustella sote-aineistojen kuvailutyöstä yleisesti ja käydä läpi omassa aineistokuvailutyössä mahdollisesti eteen tulleita pulmia.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Voit ilmoittautua Aineistoeditori-koulutuksiin tästä linkistä: https://webropol.com/s/findata-aineistoeditori-koulutukset (aukeaa uuteen ikkunaan). Koulutukset ovat maksuttomia.

Osa koulutuksista on yleisiä, osa tietyntyyppisille rekisterinpitäjille suunnattuja. Koulutuspäivien sisältö on kuitenkin keskeisiltä osuuksilta vastaava, joten voit tarvittaessa osallistua myös toisen kohderyhmän koulutukseen.

Koulutukset järjestetään etäopetuksena Microsoft Teams -linkin kautta. Yhden koulutuspäivän maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Ilmoittauduthan mielellään viimeistään viikkoa ennen valitsemaasi koulutuspäivää, jotta ehdimme hoitaa käyttäjätunnukset ym. käytännön asiat tarvittaessa kuntoon.

Kevään 2021 koulutusten ajankohdat

  • ma 22.2. klo 9–12: yleinen, ei erityistä kohderyhmää
  • ma 15.3. klo 9–12: kohderyhmänä sairaanhoitopiirit
  • to 1.4. klo 10–13: yleinen, ei erityistä kohderyhmää
  • ti 20.4. klo 13–16: kohderyhmänä kansalliset rekisterinpitäjät (peruttu sairastapauksen vuoksi)
  • ti 11.5. klo 13–16: yleinen, ei erityistä kohderyhmää
  • ma 7.6. klo 9–12: kohderyhmänä kunnat ja muut aluetoimijat

Katso myös:

Lisätiedot:

Peija Haaramo

Johtava asiantuntija, aineistokuvaukset 029 524 7888